Välkommen till en klubb med flera sidor

Akademibokhandelns Vänner är medlemsklubben för dig som älskar böcker och att läsa! Du behöver inget plastkort och du får tillgång till vänpriser och andra medlemserbjudanden direkt när du går med. Medlemskapet är givetvis kostnadsfritt! Redo för inspiration och förmåner?

Är du redan medlem? Här skapar du onlinekonto och loggar in >>

Bli medlem
 

Bästa vänpriserna

Som medlem kan du se fram emot riktigt bra vänpriser på utvalda titlar. Spana efter hjärtat i butik och på akademibokhandeln.se! Nedan kan du se vilka vänpriser som är aktuella just nu.
 

Tips och inspiration

Du får olika typer av läsinspiration och boktips. Både på sådant du redan gillar, men också sådant du inte upptäckt.
 

Evenemang

Du kan se fram emot inbjudningar till tävlingar, intressanta evenemang och författarträffar. Bland mycket annat.
 

Vändagar

Några gånger per år bjuder vi in våra medlemmar till vändagar med extra bra priser på hela eller delar av sortimentet – bara för medlemmar.
 

Personliga erbjudanden

Som medlem i Akademibokhandeln får du erbjudanden som gäller bara dig. Ibland lite bredare erbjudanden och ibland baserat på vad du köpt.
 

Akademibokhandelns vänner utsedd till Årets lojalitetsprogram i Retail Awards 2019

Vi är superstolta och glada över att vår medlemsklubb Akademibokhandelns vänner, som nu har över 2 miljoner medlemmar, är utsedd till Årets lojalitetsprogram i Retail Awards 2019!

Juryns motivering:
Med tydlighet och långsiktighet hyllar Akademibokhandeln ordet läsglädje i en bransch fylld av prispress och nätkonkurrens. Det har gett resultat. Akademibokhandelns Vänner har i dag drygt två miljoner medlemmar som alla har tillgång till ett brett utbud av erbjudanden, förmåner och evenemang som på olika sätt hyllar läsandet. Klubben fångar, engagerar och skapar ambassadörer som främjar både återväxt och läsglädje. Kan det bli bättre?