Välkommen till vår nya webbplats!

– 2016-02-08

Vi är glada att kunna presentera nya akademibokhandeln.se. Nu kan du som besökare söka efter böcker i sortimentet och se om en viss butik har boken hemma. Dessutom erbjuds massor av läsinspiration och personliga tips.

Pressmeddelande

Butiken i fokus när Akademibokhandeln lanserar ny webbplats

Idag lanserar Akademibokhandeln sin nya webbplats som innebär en utökad service till bokhandelskunderna.

På den nya webbplatsen kan besökarna söka efter böcker i sortimentet och se om en viss butik har boken hemma. Dessutom erbjuds massor av läsinspiration och personliga tips från kunniga butiksmedarbetare. Kedjans butiker kommer att ha en framträdande plats med information om öppettider, författarträffar och service som exempelvis café, barnhörna och författarscen. Medlemmarna i kundklubben Akademibokhandelns vänner hittar också sina personliga erbjudanden, digitala kvitton och annat matnyttigt genom att logga in.

– Vi lyfter fram det unika i vårt kunderbjudande – våra inspirerande butiker, vårt sortiment, vår kundklubb och den expertis som våra fantastiska butiksmedarbetare står för, säger Ola Toresten, chef för affärsutveckling på Akademibokhandeln.

Den nya webbplatsen är fullt ut responsiv, vilket betyder att den anpassar sig till den enhet (dator, surfplatta eller smartphone) som besökaren använder för att besöka webbplatsen. 

– Våra kunder vänder sig till oss för att få råd och tips och många vill förbereda sina köp innan de besöker våra butiker. Därför är det självklart att webbplatsen ska ge en massa inspiration och fungera på samma sätt oavsett vad kunden använder för teknisk utrustning, säger Ola Toresten.

Lanseringen av webbplatsen är det första steget i Akademibokhandelns nya digitala strategi. Webbplatsen innehåller nu de mest efterfrågade funktionerna från kunderna, som också haft möjlighet att lämna synpunkter i utvecklingsarbetet.

För mer information:
Ola Toresten, chef för affärsutveckling, 072-727 10 28