Tävla om biobiljetter!

– Livet efter dig av Jojo Moyes

Den 17 juni har filmen som baseras på den bästsäljande romanen ”Livet efter dig” av Jojo Moyes biopremiär! Vi tävlar ut 5 härliga vinstpaket med böcker, biobiljetter och bumblebee-tights! Tävlingen pågår t o m den 6 juni. Lycka till!

Tävlingen är avslutad.

Stort grattis till vinnarna Moa Backe, Fredrika Nilsson, Erik Svalberg, Suzana Music och Emilia Pihl!

© 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwin-Mayer Pictures Inc. Stillbildsfoto: Alex Bailey

Louisa "Lou" Clark bor i en pittoresk stad på den engelska landsbygden. Utan att veta vad hon egentligen vill i livet hoppar hon mellan olika ströjobb och hjälper till att försörja sina föräldrar. Lous vanligtvis så positiva inställning ställs på prov när hon erbjuds ett arbete som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung aktiemäklare som blivit rullstolsburen i en olycka. Olyckan kom att förändra Wills liv på ett ögonblick. Han som en gång var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt – ända till Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva. Tillsammans upplever de en omvälvande tid och upptäcker att deras liv – och hjärtan – förändras på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

1:a-5:e pris

- 2 biobiljetter
- Boken Livet efter dig (pocket)
- Bumblebee-tights
- Picnick-filt

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Tävlingen pågår t o m den 6 juni. Vinnarna kontaktas via mejl och publiceras på tävlingssidan senast den 13 juni. Juryns beslut kan ej överklagas.