Tävla om Lars Lerins senaste bok samt signerade bokmärken

– Tävlingen är avslutad

Genom att delta i vårt quiz nedan har du chansen att vinna signerade bokmärken av Lars Lerin samt hans senaste bok "Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur : brev och bilder". Tävlingen avslutas 17/5.

Tävlingen är avslutad!

Om boken

Hem! Det är ändå ett underligt ord! De tre bokstäfverna bilda ett begrepp, som kan få unga cyniker att småle och gamla sjömän att snyta sig ovanligt ihållande. Hvad hemmet är, måste man ut i världen för att lära sig.

Så möts de, Lars Lerin och Carl Larsson, två av landets mest älskade konstnärer från varsitt sekelskifte, men ändå här och nu. De träffas genom sina brev och kort från det ständiga resandet, i kärleken till sin hembygd. Breven och korten är länken till hemmet och det kända, vardagliga. Det beständiga som alltid är närvarande i resandet. Och slutligen insikten; det går hemåt genom allt.
Boken är rikt illustrerad med kort och akvarellhälsningar samt konstnärernas privata brev från när och fjärran.

1:a - 3:e pris
Varsitt signerat bokmärke av Lars Lerin samt hans senaste bok Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur: brev och bilder.
4:e - 10:e pris
Varsitt signerat bokmärke av Lars Lerin.

Tävlingen är avslutad!

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Tävlingen pågår t o m 2017-05-17. Juryns beslut kan ej överklagas.