Klara Lind är vinnare av Sveriges mästerkock 2017

– Tävla om signerade ex av vinnarboken!

För sjunde året i rad sänds succéprogrammet Sveriges mästerkock i TV4. Efter hårda prov och spännande utmaningar står det nu klart att 2017 års vinnare är Klara Lind. Som en del av priset har Klara skapat en kokbok med sina bästa och godaste recept. Hennes vinnarbok ”Sydamerika - min matpassion” finns nu ute i butik. Vi har dessutom lagt vantarna på fem signerade ex som ni har chans att tävla om!

TÄVLA HÄR!

Grattis Klara! Hur känns det att ha vunnit Sveriges mästerkock?
Det känns så otroligt kul, overkligt och spännande! Är så fantastiskt lycklig!

Vilken är din favoriträtt ur boken?
Ceviche på vit fisk är min favorit. Älskar smakerna med mycket lime och koriander. Hade nog ätit det varje dag om jag hade fått bestämma.

Vad är typiskt för det sydamerikanska köket?
Bönor, ris och majs. Det finns nog med i allt. Man blir lycklig av att äta mat från Sydamerika, genuina smaker och kärleksfullt tillagat. Har aldrig sett en person som är ledsen när den äter tacos...

Vad tillför din bok i kokbokshyllan?
Ett bra komplement. Finns en del kokböcker som snöat in på tex tacos men inte hela Sydamerika tycker jag. Jag är övertygad om att man kommer att hitta många nya favoriter till fredagsmyset som till lunch eller kalaset.

Delta i vårt quiz och vinn ett signerat ex av vinnarboken!

Genom att delta i vårt quiz har du chansen att vinna ett signerat ex av vinnarboken "Sydamerika - min matpassion".

1:a - 5:e pris
Ett signerat ex av vinnarboken "Sydamerika - min matpassion" av Klara Lind. 

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Tävlingen pågår t o m 2017-04-12. Juryns beslut kan ej överklagas.

TÄVLA HÄR!