Tävla om signerade exemplar av "Sagor om natten"

– Tävlingen är avslutad

Genom att delta i vårt quiz har fem personer chansen att vinna varsitt signerat ex av "Sagor om natten" av Kitty Crowther! Tävlingen pågår t o m 12/5.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Om boken

”Berätta tre sagor för mej, snälla, snälla, snälla”, bad Lilla Björn.
”Tre sagor!?” sa Mamma Björn.
”Ja, jag sa ju snälla tre gånger!” sa Lilla Björn.

Det är läggdags och Lilla Björn kräver tre godnattsagor av sin mamma. Först får Lilla Björn höra om Nattvakten som bor i skogen och ser till att alla djur går och lägger sig. Men vem säger till Nattvakten att det är läggdags? Den andra berättelsen handlar om den modiga flickan Zhora som är på jakt efter skogens läckraste björnbär. I den tredje berättelsen får vi möta Bo, den lille mannen med den stora överrocken, som aldrig blir riktigt varm och ofta ligger sömnlös. Till sist slumrar Lilla Björn, och med sig i sängen har han sina nya vänner från sagornas värld.

Om författaren

Kitty Crowther är illustratör och författare, som bor och verkar i Belgien. Hon föddes i Bryssel 4 april 1970, med en pappa från England och mamma från Sverige. Kitty Crowthers produktion omfattar ett 35-tal titlar huvudsakligen utgivna på belgiska och franska förlag.

År 2010 tilldelades Kitty Crowther Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne (ALMA). Juryn beskrev hennes konstnärsskap på följande vis i sin motivering: ”Kitty Crowther är linjens mästare, men hon är också stämningens. Hon förvaltar, förvandlar och förnyar bilderboksberättandet. I hennes värld står dörren mellan fantasi och verklighet vidöppen.”

1:a - 5:e pris
Varsitt signerat ex av Kitty Crowthers Sagor om natten.

 

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Tävlingen pågår t o m 2017-05-12. Juryns beslut kan ej överklagas.