Omröstningen är avslutad

– Tack till alla som har röstat fram det nya omslaget till Mystic River!

Tack till alla er som röstat på ert favoritomslag till Dennis Lehanes klassiker "Mystic River"! Rösterna är räknade och vi kan nu meddela att motivet "Pojken" tog hem segern.

Om Mystic River

Mystic River​ är en intensiv psykologisk thriller och en suggestiv episk berättelse om kärlek och lojalitet, tilltro och misstänksamhet, en berättelse där det förflutna oåterkalleligen påverkar nuet och där människan tvingas möta de mörkaste och mest förborgade sidorna av sitt eget jag.

Motivera din röst och vinn!

Grattis till vinnarna i tävlingen. Ni får alla ett exemplar av nyutgåvan av Dennis Lehanes Mystic River

  • Alma Andersson
  • Eva Hofberg
  • Veronika Cadji 
  • Matilda Hallnor
  • Alf Johansson

I januari släpps en helt ny bok av Dennis Lehane!

En äkta man är en mörk, uppslukande och romantisk spänningsroman med en andlös intrig som överraskar gång på gång.

Efter att ha fått ett sammanbrott i direktsändning har tevejournalisten Rachel Childs stängt in sig i sin lägenhet. Hon är fången bakom sina egna psykologiska och sociala spärrar och hon plågas av händelser i sitt förflutna. När Rachel av en slump träffar Brian och blir hals över huvud förälskad verkar det först som att han ska lyckas dra henne ut ur hennes skal. Men efter bröllopet börjar Brian bete sig allt mer underligt. Ett slumpartat möte en regnig eftermiddag får Rachels världsbild att rasa samman. Är Rachel bara paranoid, kanske på gränsen till galenskap, eller är allt hon trodde var sant en lögn?