Rösta på ditt favoritomslag!

– Little fires everywhere av Celeste Ng

Bokförlaget behöver din hjälp att bestämma bokomslag till kommande boken "Little fires everywhere" av Celeste Ng. Om du motiverar din röst är du också med och tävlar om ett lyxigt bokpaket*. Röstningen pågår t o m 27 maj.

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD!

1. Brinnande hus
2. Bostadsområde

Om Little fires everywhere

Det brinner i det idylliska villasamhället Shaker Heights. Elena Richardson, grannskapets okrönta drottning, står på gräsmattan i bara morgonrocken och ser lågor och svart rök välla ut ur fönstren på familjens hus. Från andra sidan vägen betraktar tre av familjens fyra tonåringar tysta branden. Minstingen Izzy är försvunnen. Redan börjar nyfikna grannar viska om att det måste ha varit hon som tände på. Hur kunde allt gå så snett i en så lycklig familj?

Små eldar överallt är en uppslukande berättelse om hemligheter och lögner, om starka blodsband och om en moderskärlek så intensiv att den når bortom dem. Romanen har blivit ett fenomen i USA, där den legat på bästsäljarlistan i över 30 veckor och ska bli teveserie med Reese Witherspoon, som låg bakom HBO:s succéserie Big little lies. Den svenska översättningen utkommer på Albert Bonniers Förlag våren 2019.

Motivera din röst och vinn!

Motivera varför det omslag du väljer är ditt favoritomslag så är du med och tävlar om ett lyxigt bokpaket! 

1:a - 3:e pris
Varsitt exemplar av En annan Alice av Liane Moriarty, Hur man gör succé på dårhus av Emmy Abrahamsson och Kvinnan i fönstret av AJ Finn

*Tävlingen pågår t o m 27 maj 2018. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln och publiceras på tävlingssidan senast v. 23. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i syfte att kunna kontakta samt skicka ut vinster till vinnarna. ​