Vinn ett levande presentband!

– Tävling

Bröllop, dop, skolavslutningar, födelsedagar och grillpremiärer. Det finns många tillfällen att bjuda in till fest under våren och sommaren. Nu har du chansen att vinna ett alldeles eget levande presentband som spelar på ditt party*! Vinnaren kan boka ett musikband eller annan underhållning från Eventkraft till ett värde av 25.000 kr exkl. moms**.

Så här tävlar du:

  • Fota ett inslaget paket från Akademibokhandeln
  • Lägg upp bilden på Instagram och tagga den med #presentbandet och @akademibokhandeln (du måste ha en öppen profil för att kunna vara med och tävla)
  • Skriv en motivering till varför just du ska vinna och till vilken fest du vill ha bandet

*Tävlingen pågår t o m 2 juni 2019 och vinsten kan nyttjas t o m maj 2020. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln och kontaktas personligen. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnaren, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.

**Vinnaren kan boka ett musikband eller annan underhållning från Eventkraft till ett värde av 25.000 kr exkl. moms. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer på eventkraft.se.