Vinn rysligt roligt halloweenpaket på Liseberg

– Tävla med Jack

Upplev Jacks gastkramande Lisebergsbesök på riktigt! Äntligen är Jack tillbaka och nu leder Jacks äventyr västerut - häxkonster och hiskeliga gastar väntar nämligen i Göteborg. Det firar vi med att tävla ut en fantastisk Halloweenupplevelse på Liseberg med övernattning i Lisebergs regi, åkpass och entré för hela fyra personer* (värde ca 3250 kronor)! Allt du behöver göra är att delta i vårt quiz om Jack. OBS! Vinsten gäller under 2019.

Halloween på Liseberg är underbart obehagligt! En skrämmande rolig historia med allt från åkturer i mörkret till mysrys för de små och rena mardrömmen för de stora. Så gör dig redo för en alldeles underbart obehaglig upplevelse när du besöker nöjesparken i höst – du bestämmer om det blir skräck, åk eller skratt! He he hemskt välkommen! Öppetdagar: 11–13, 18–20 och 25–31 oktober samt 1–3 november, mer information på liseberg.se/halloween.

*Tävlingen pågår t o m 15 oktober 2019. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan. OBS! Vinsten gäller endast under 2019.