Förhandsläs Sally Rooney

Hos oss har du chansen att förhandsläsa och betygsätta ännu ej utgivna titlar. Nu kan du anmäla intresse till att förhandsläsa Sally Rooneys "Normala människor". Den 5 september utser vi 5 personer som får förhandsläsa boken* (OBS! Boken är ännu inte färdigtryckt och kommer därför skickas som en okorrigerad förhandsutgåva).

ANMÄL INTRESSE HÄR

Om boken

Connell och Marianne växer upp i samma småstad. Han är en populär fotbollskille, hon rik men ensam. De börjar prata, snart ligger de med varandra, kort därefter gör de slut. Så fortsätter det, hela vägen till universitetet i Dublin. Där är rollerna plötsligt omvända: Marianne omges av människor som vill vara henne nära medan Connell sluter sig inåt. Rooney skildrar livet som det levs just nu. "Normala människor" är en roman om kärlek, klass och makt, och om hur en person kan förändra en annan människas liv.

Så här går det till

  1. Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 7 oktober, fyra dagar innan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras här på sidan den 11 oktober.

Ett omdöme består av följande:

  • Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
  • Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

*Urvalet pågår t o m 4 september 2019. Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut boken till förhandsläsarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.