Bli en av våra förhandsläsare!

– "Bärarna" av Jessica Schiefauer

Som medlem i Akademibokhandelns Vänner finns chansen att förhandsläsa och betygsätta ännu ej utgivna titlar. Nu kan du anmäla intresse till att förhandsläsa Jessica Schiefauers "Bärarna"*. Den 15 september utser vi 5 personer som får förhandsläsa boken* (OBS! Om boken inte ännu är färdigtryckt kommer den skickas som en okorrigerad förhandsutgåva)

ANMÄL INTRESSE HÄR!

Om boken

I romanen Bärarna skildras en värld där en smitta har härjat i många decennier, en smitta som tvingat män och kvinnor att leva åtskilda. Kvinnorna styr, och samhällets redan skrala resurser delas systerligt, eller används i jakten på ett botemedel. Men ordningen har börjat ifrågasättas. Nikki lever med Simone. De har egentligen aldrig talat om att bli föräldrar, men en dag säger Simone att hon absolut vill få bära ett barn. Det visar sig bli både svårare och farligare än Nikki kunnat ana. Relationen sätts på spel, och Nikki upptäcker saker - om Simone, om sig själv och om det samhälle hon lever i - som kastar henne ut i något hon aldrig hade kunnat föreställa sig.

Tvåfaldigt Augustprisbelönade Jessica Schiefauers första roman för vuxna är skrämmande aktuell, tankeväckande och gripande. En originell samtidskommentar som ställer frågor om vår civilisation och vår natur, och som väcker djupt existentiella tankar.

Så här går det till

  1. Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 9 oktober, tre dagar innan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras på utgivningsdag.

Ett omdöme består av följande:

  • Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
  • Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

 

*Urvalet pågår t o m 14 september 2020. Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut boken till förhandsläsarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.