Bli en av våra förhandsläsare!

– Där kräftorna sjunger av Delia Owens

Som medlem i Akademibokhandelns Vänner finns chansen att förhandsläsa och betygsätta ännu ej utgivna titlar. Nu kan du anmäla intresse till att förhandsläsa Delia Owens Där kräftorna sjunger*. Den 23 mars utser vi 5 personer som får förhandsläsa boken* (OBS! Om boken inte ännu är färdigtryckt kommer den skickas som en okorrigerad förhandsutgåva)

ANMÄL INTRESSE HÄR!

Om boken

En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark lever ensam och i samspel med naturen utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Byborna kallar henne ”Träskflickan” och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig quarterback hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv.

  1. Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 27 april, två dagar innan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras på utgivningsdag.

Ett omdöme består av följande:

  • Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
  • Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

*Urvalet pågår t o m 22 mars 2020. Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut boken till förhandsläsarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.