Bli en av våra förhandsläsare!

– Små eldar överallt av Celeste Ng

Som medlem i Akademibokhandelns Vänner hade ni möjligheten att rösta på vilket omslag ni tyckte bäst om till Celeste Ngs "Små eldar överallt". Snart är boken här och nu finns chansen att förhandsläsa och betygsätta den! Den 4 februari utser vi 5 personer som får förhandsläsa boken* (OBS! Boken är ännu inte färdigtryckt och kommer därför skickas som en okorrigerad förhandsutgåva).

ANMÄL INTRESSE HÄR!

Om boken

Hur kunde allt gå så snett i en så lycklig familj som Richardsons? När började idyllen Shaker Heights att förändras? Var det när Mia Warren flyttade in med tonårsdottern Pearl i släptåg? Eller började det redan vintern innan, när ett spädbarn hittades övergivet utanför brandstationen? En roman om hemligheter och lögner, om starka blodsband och om en moderskärlek så intensiv att den når bortom dem.”Små eldar överallt” har legat på New York Times bästsäljarlista i nästan ett år och sålt i över 1 miljon exemplar i USA. Den vann Goodreads Choice Awards pris för bästa roman 2017 och ska filmatiseras till teveserie med Reese Witherspoon och Kerry Washington som producenter och skådespelare.

  1. Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 3 mars, två dagar innan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras här på sidan den 5 mars.

Ett omdöme består av följande:

  • Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
  • Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

*Urvalet pågår t o m 3 februari 2019. Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut boken till förhandsläsarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.