Bli en av våra förhandsläsare!

– Skuggjägaren av Camilla Grebe

Som medlem i Akademibokhandelns Vänner finns chansen att förhandsläsa och betygsätta ännu ej utgivna titlar. Nu kan du anmäla intresse till att förhandsläsa Camilla Grebes Skuggjägaren. Den 6 oktober utser vi 5 personer som får förhandsläsa boken* (OBS! Boken är ännu inte färdigtryckt och kommer därför skickas som en okorrigerad förhandsutgåva).

ANMÄL INTRESSE

Om boken

En februarinatt 1944 hittas en kvinna fastspikad i golvet i Klarakvarteren i Stockholm. 30 år senare hittas ytterligare en kvinna död i en Stockholmsförort. Det bisarra tillvägagångssättet är detsamma.
Jakten på mördaren får ödesdigra konsekvenser för de poliser som arbetar med fallet – Britt-Marie på 1970-talet, Hanne på 1980-talet och Malin, som är verksam idag.
”Skuggjägaren” är en originell och skickligt iscensatt spänningsroman om den okuvliga driften att förstå sig själv, men också ett stycke samtidshistoria som sträcker sig från andra världskriget till nutid.

En fristående fortsättning på Dvalan, Husdjuret – utsedd till bästa svenska kriminalroman 2017 av Svenska deckarakademin och belönad med Glasnyckeln – och Älskaren från huvudkontoret.

  1. Boken skickas till dig.
  2. Du läser boken och återkommer med ett omdöme senast den 4 november, två dagar innan det officiella släppet.
  3. Alla förhandsläsares omdömen publiceras här på sidan den 6 november.

Ett omdöme består av följande:

  • Ett betyg på en skala 1-5 där 5 är bäst.
  • Dina tankar och synpunkter i en kort recension (max 1000 tecken)

*Urvalet pågår t o m 5 oktoer 2019. Förhandsläsarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut boken till förhandsläsarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.