Författare i fokus

– Cilla & Rolf Börjlind

Genom Författare i fokus lär du känna din favoritförfattare lite närmare! Den här gången är det dags för Cilla och Rolf Börjlind, deckarduon som bland annat har skrivit manus till ett tjugotal Beckfilmer och ligger bakom den hyllade teveserien Springfloden. Missa inte att du kan delta i författare i fokus-quizet och samtidigt tävla om ett lyxigt bokpaket.

Svensk kriminalroman när den är som allra bäst.

Sveriges mest erfarna manusförfattare!

Deckarparet Cilla och Rolf Börjlind ligger bland annat bakom den hyllade teveserien Springfloden som sändes i SVT under våren med Kjell Bergqvist som Tom Stilton. De har förutom deckarserien om Tom Stilton även skrivit manus till ett tjugotal Beckfilmer och en mängd andra succéer på tv och vita duken. Rolf har varit författare i hela sitt liv. Cilla arbetade som scripta, manusredaktör och efterbearbetningsproducent på SVT innan hon började skriva filmmanus och böcker. 

Deras första bok, Springfloden, väckte stor uppmärksamhet och såldes till ett tjugotal länder. Springfloden följdes upp med Den tredje rösten och Svart gryning. Nu kommer den fjärde boken om Tom Stilton och Olivia Rönning, den kusligt aktuella Sov du lilla videung.

 

Tävla i vårt quiz och vinn bokpaket!

Tävla om bokpaket med alla fyra böcker!

Vad kan du om Cilla & Rolf Börjlind? Delta i vårt Författare i fokus-quiz och var samtidigt med och tävla om ett lyxigt bokpaket. Tävlingen pågår t o m den 7/9. Tävla här.

1:a-3:e pris: Böckerna Springfloden, Den tredje röstenSvart gryning och Sov du lilla videung.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Juryns beslut kan ej överklagas.