Författare i fokus

– Anna Laestadius Larsson

Anna Laestadius Larsson har lång erfarenhet som journalist från bland annat Aftonbladet. Hon har även varit redaktör och redaktionschef vid både magasin, som Amelia och M-magasin, och ett stort antal tv-program såsom Melodifestivalen, Vi i femman och dokumentärserien Lite stryk får dom tåla. Dessutom medverkade hon under många år som kolumnist i Svenska Dagbladet.

Förutom den kritikerrosade och älskade trilogin BarnbrudenPottungen och Räfvhonan om Hedvig Elisabeth Charlotta har hon skrivit romanen Hilma om konstnären Hilma af Klint. 2019 utkommer Kurtisanen, den fristående fortsättningen på Barnbruden-trilogin.

Vad kan du om Anna Laestadius Larsson?

Delta i vårt Författare i fokus-quiz för att vara med att tävla om ett lyxigt bokpaket med böcker av Anna Laestadius Larsson*! Tävlingen pågår t o m 12 juni.

1:a - 3:e pris

Kurtisanen (inbunden),  Barnbruden (pocket), Pottungen (pocket) och Räfvhonan (pocket).

*Tävlingen pågår t o m 12 juni 2019. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Akademibokhandeln. Anställda inom Akademibokhandeln får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Genom att vara med och tävla godkänner du att Akademibokhandeln lagrar dina uppgifter i ett år, i syfte att kunna kontakta och skicka ut vinster till vinnarna, samt att ditt namn kan komma att publiceras på tävlingssidan.