Lund Stortorget

Skriv i bokhandeln i påsk!

– Skrivarworkshop för barn

Tycker du att det är kul att skriva? Är du nyfiken på att prova på hur det är? Vill du få knep för att börja skriva berättelser, göra dem spännande och hitta på karaktärer? Eller kanske vill du hellre sätta ord på dina tankar i en dikt? 

Du som är runt 9–13 år, kom och var med på skrivarworkshop i bokhandeln på påsklovet! 

Här spelar det ingen roll om du är bra på att stava eller vet vad ett substantiv är – det är fantasin och berättarlusten som står i fokus. Vi skriver för att det är roligt! Det går jättebra att vara med oavsett om du redan skriver mycket eller om det är nytt för dig och du vill prova på hur det är.   

Datum och tid: Söndag 2 april kl 13.00–15.30, inklusive paus.

Kostnad: 295 kr. I priset ingår fika och ett startkit med skrivbok och penna.  

Skrivarworkshopen riktar sig till dig som är i mellanstadieåldern, kring 9–13 år. 

Max 8 deltagare. Först till kvarn gäller. 

Anmälan görs per mejl till lund.gleerups@akademibokhandeln.se eller direkt i butiken. Märk mailet med "Anmälan skrivarworkshop". Sista anmälningsdag är den 26 mars.   

Efter att du har anmält dig får du en välkomsthälsning från Karin per mejl.

Workshopen leds av Karin Mellbourn, som är utbildad skrivpedagog och har en magisterexamen i litterär gestaltning från Författarskolan på Lunds universitet. Karin har tidigare även jobbat som lärare i grundskolan och med barn och unga i föreningsverksamhet. Du kan läsa mer om Karin och hennes verksamhet här: https://karinmellbourn.com  

söndag 2 april kl 13:00-15:30

Plats

Lund Stortorget