Stockholm Mäster Samuelsgatan

Sarah Sheppard - Dinosaurier överallt

Välkommen till en dino-eftermiddag med Sarah Sheppard, det kommer bjudas på - Författarprat, boksignering, tipsrunda & give-away till de små. Få även chansen att känna på en tyrannosaurus-tand och lite 100 miljoner år gammalt dinosauriebajs. 

Välkomna till en vanlig torsdag i slutet av kritaperioden! En underbar tid om man är en dinosaurie. Lite mindre underbar om man är ett litet däggdjur. Till exempel en Zalambdalestes, ett råttliknande litet djur som levde samtidigt med dinosaurierna. Däggdjuren under krita är små, dinosaurierna är gigantiska och i vägen överallt. De tar all plats på jorden, äter upp all mat och deras livsfarliga bajshögar är enorma. Vi får följa med vårt lilla råttgäng när de tappert försöker överleva dagen genom att undvika att bli uppätna eller nertrampade. Hur ska det gå för dem? Kommer de att klara sig?

Med kunskap och finurlig humor har Sarah Sheppards underhållande och spännande faktaböcker älskats av tiotusentals läsare i alla åldrar. Från dinosaurier och viktiga kartor till hajar och äventyrliga resor har hon gång på gång tagit oss med jorden runt på äventyr. Sarah Sheppards dinosar finns dessutom som animerad serie på C-More samt snart som en klädkollektion hos Polarn o. Pyret.

Välkomna! 

söndag 3 oktober kl 14:00-15:00

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan