Uppsala Stora Torget

Så jobbar du ostört!

Ofta kan man känna efter en intensiv arbetsdag att man ändå inte fått något vettigt gjort. Och den där "To-do-listan" som skrevs på morgonen är fortfarande minst lika lång. Gisela Bäcklander delar med sig av goda råd utifrån sin aktuella bok "Ostörd - principer för en skärpt arbetsdag". I dessa tider begränsar vi publiken till max 30 pers, med avstånd mellan stolarna. Föranmälan görs via knappen nedan. Entré 50 kr, vilket ger motsvarande rabatt vid köp av kvällens bok. Välkommen!

Ostörd handlar om att värna om, prioritera och förvalta dina mentala tillgångar. Då kan de användas där de behövs som mest och dessutom är roligast att tillämpa i utmanande, kreativt, koncentrerat arbete. Du får lära dig hur kunskap om arbetsminne, uppmärksamhet och planeringsförmåga kan hjälpa dig i ditt jobb. Teori varvas med tips så att du kan skapa de bästa förutsättningarna för lugn, tydlighet och ostördhet med högre kvalitet som resultat.

Gisela Bäcklander, fi l.dr, har disputerat i industriell ekonomi och organisation vid KTH och har en masterexamen i organisationspsykologi. Hon är verksam som arbetslivsforskare vid GIH.

torsdag 1 oktober kl 19:00-20:00

Plats

Uppsala Stora Torget