Uppsala Stora Torget

Lär dig fokusera och få mer gjort!

Att multitasking är en myt, det vet vi ju. Ändå är det oftast det vi försöker göra. Men hur bör man göra för att få uppgifter utförda så effektivt som möjligt? Välkommen att inspireras av experten på fokusträning, Johan Bergstad, som delar med sig av sina bästa tips. Föranmälan via knappen nedan. Entré 50 kr vilket ger motsvarande rabatt på bokköp under kvällen. Välkommen!

Det här är boken för dig som har hundra bollar i luften och behöver kunna fokusera på en sak i taget. Du kan faktiskt lära dig att dansa med distraktionerna istället för att ätas upp av dem. Ny forskning visar att vi kan få mer gjort med mindre ansträngning. ”Hjärnfokus” ger dig verktygen du behöver för att vara mentalt närvarande och växla från "doing mode" till "being mode". Att hitta lugnet mitt i stormen. När tankedimman lättar blir du lugn, kreativ och fokuserad. I boken får du också veta varför multitasking är en myt, varför smarta människor ofta underpresterar och vad som utmärker världens lyckligaste människa.

JOHAN BERGSTAD är leg. psykolog, författare, föreläsare och en av Sveriges främsta experter på fokusträning. Under de senaste femton åren har han hjälpt tusentals människor att hantera en vardag fylld av distraktioner och höga krav på tillgänglighet och effektivitet. Han föreläser regelbundet för allmänheten och för olika yrkesgrupper inom näringslivet, kommuner och landsting.

torsdag 30 januari kl 19:00

Plats

Uppsala Stora Torget