Stockholm Mäster Samuelsgatan

Inspirationslunch: Att vårda det vi har istället för att köpa nytt

Med rätt omvårdnad för rätt sak blir livet lite enklare, billigare och skönare. Johan Tell är en välkänd författare av böcker på temat klimat och hållbarhet. I ett samtal med förläggare Jeppe Wikström delar han med sig av hur man enkelt kan förlänga livet på kläder, vitvaror, elektronik mm. I dessa tider begränsar vi publiken till max 30 pers, med avstånd mellan stolarna. Föranmälan görs via knappen nedan, senast måndag 14/9. Lunch , rabatt och nya insikter för enbart 150 kr. Välkommen!

Det här evenemanget kommer också sändas live via denna länk
Live-sändning med Johan Tell


Slit och släng? Nej, vårda och behåll! Ta hand om dina saker och reparera vid behov, så håller de längre – en urgammal kunskap som håller på att gå förlorad. För den som kan knepen är det lätt. Lär dig laga stolar, byta cykeltrampa och ta bort rost från verktyg. Förläng livet på kläder, vitvaror och elektroniska prylar. Få koll på vad du kan reparera själv och vad du bör överlåta åt experter.

Boken har tagits fram i samverkan med Blocket och deras kunder, så här finns en stor bredd av smarta tips om allt från smycken till friluftsprylar. En bonus är att minskad konsumtion också är bra för vårt samhälle och hela planeten.

Johan Tell är skribent, föreläsare och fackboksförfattare som skrivit drygt trettio böcker. Han har belönats med Svenska publishing-priset och nominerats till både årets krönikör och årets fackboksförfattare. Johan brinner för miljö- och klimatfrågor och vill med sina böcker inspirera till och sprida kunskap om en mer hållbar livsstil – inte genom att välja bort, utan genom att välja klokare.

150 kr för lunch och 30 min inspiration - så funkar det:
Anmäl dig via knappen på denna sida. Du får då en bekräftelse via mejl att du är anmäld. Visa upp den bekräftelsen i kassan på Mäster Samuelsgatan i samband med inspirationslunchen. Där betalar du 150 kr, för vilket du får en matig vegetarisk sallad (gluten- och laktosfri) med dryck från Café K-märkt, plus 50 kr rabatt på valfri bok vid detta tillfälle. Du får också 10 kr rabatt på valfri kaffe på maten hos Café K-märkt. Var på plats i butiken 11.45 för att hinna betala och hämta ut salladen innan föredragets början. Föredraget håller på kl 12.00-12.30.

torsdag 17 september kl 11:45-12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan