Halmstad City

Författarträff med Mariette Lindstein INSTÄLLT

Välkommen att lyssna till Mariette Lindström som berättar utifrån sin aktuella bok "Requiem på Dimön". Föranmälan via mail nedan.

EVENEMANGET ÄR TYVÄRR INSTÄLLT

Föranmälan: ulrika.larsson@akademibokhandeln.se

Herrgården på Dimön, en gång hem åt en blomstrande sekt, står nu ödslig och övergiven. Två år har gått sedan den karismatiske sektledaren Franz Oswald offrade sin egen son för att rädda en ung kvinna, Julia Frisk, och själv drabbades av en stroke. Återhämtningen har varit lång och mödosam men nu är han tillbaka och mer målmedveten än någonsin. Om det inte vore för de ovälkomna känslostormar han drabbas av ...

Julia jobbar som redaktionsassistent på en modetidning och vill avancera. Så dyker hennes stora chans upp: Tidningen vill ha en intervju med Franz Oswald - och han vägrar låta sig intervjuas av någon annan än Julia. Trots att alla i hennes närhet avråder henne från att träffa Franz gör hon intervjun. När han berättar att han tänker återvända till Dimön och iscensätta ett experiment han kallar "Requiem" - dödsmässan - tar hennes nyfikenhet över. Och som vanligt när Franz Oswald är inblandad spinner snart allt utom kontroll.

torsdag 26 mars kl 18:30

Plats

Halmstad City