Örebro Krämaren

Feel-goodkväll med författarna Jenny Fagerlund och Sara Molin

Välkommen att lyssna till Jenny Fagerlund och Sara Molin som berättar utifrån sina aktuella böcker "Ett litet steg på vägen" och "Som en öppen bok".

Föranmälan görs till orebro@akademibokhandeln.se

Om du gillar feelgood ska du skriva in den 18 februari i kalendern. Då får vi besök av författarna Jenny Fagerlund och Sara Molin som pratar om sina böcker, sitt skrivande och kärleken till genren.

Jenny Fagerlund är en sann feelgoodfantast som läser allt hon kommer över. Hon har givit ut tre romaner tidigare: "Drömstigen", "Med hälsning från Båstad" och "24 goda gärningar". Nu är hon aktuell med sin fjärde bok "Ett litet steg på vägen". En mysig och charmig roman som handlar om hur viktigt det är att stanna upp och uppskatta det lilla i livet.

Sara Molin debuterar våren 2020 med sin första roman "Som en öppen bok". En bok som handlar om läraren Clara som tampas med dåliga chefer, jobbiga föräldrar och uttråkade elever - samtidigt som den stora kärleken dyker tillbaka in i hennes liv. Författaren själv är gymnasielärare och ägnar sin lediga tid åt att sluka underhållningslitteratur.

Varmt välkommen till en författarkväll som bjuder på boktips och inspirerande samtal!  

tisdag 18 februari kl 17:00

Plats

Örebro Krämaren