Stockholm Mäster Samuelsgatan

Författarträff med Dag Sebastian Ahlander INSTÄLLT

Välkomna att träffa författaren Dag Sebastian Ahlander som berättar utifrån sin aktuella bok "Lilla morfar- och farfarboken"

Hur blir man egentligen en bra morfar eller farfar?

Dag Sebastian Ahlander delar lustfyllt med sig av en rad oväntade och tänkvärda råd men beskriver också rörande morfarsupplevelser. Som när ett barnbarn ber morfar visa hur man lägger benen på ryggen eller vad händer när man lägger nästan i blöt. Dagens moderna mor- och farfäder är betydligt mer närvarande ock aktiva. I boken får du många förslag och personliga råd hur du får en mer engagerad roll i dina barnbarns liv och vardag. En bok för alla. En humoristisk gå-bort-present till alla nyblivna far- och morföräldrar och varför inte hela familjen. Främst vill han uppmuntra till att gå rakt in i den nya relationen och lära ut barnbarnsglädje till de många äldre män som drar sig undan uppgiften.

Dag Sebastian Ahlander är författare och diplomat. Han skrev Lilla morfar- och farfarboken för att det inte fanns några realistiska böcker om att vara morfar eller farfar. Det är så mycket roligare och så mycket tröttsammare än man tror. Tidigare har han bland annat skrivit bästsäljaren Handbok för glada gubbar och uppföljaren Tänkebok för Glada Gubbar.

lördag 14 mars kl 12:30

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan