Uppsala Stora Torget

Effektivisera din städning! INSTÄLLT

En kväll för att inspireras till effektiv städning men också grundliga tips hur du gör din städning till ren lyx. Välkommen att träffa Estrid Holm och Lotta Kühlborn som berättar utifrån sin bok som äntligen kommer i en ny upplaga. Föranmälan via knappen nedan. Entré 50 kr vilket ger motsvarande rabatt på bokköp under kvällen. Välkommen!

När boken Städa! kom ut år 2000 var den något så ovanligt som en lustfylld bok om rengöring. Den blev snabbt en succé. Mycket har hänt sedan dess och det är därför hög tid för en uppdaterad version av denna klassiska och peppande städbok.

Estrid Holm och Lotta Kühlhorn hjälper oss att se städning som en lyx, väl värd att unna sig. Det handlar om att skapa rätt förutsättningar för ordning i kaos och ytor härliga att ta i och gå på. Vad ska man angripa direkt för att spara städtid på sikt? Vad bör man göra varje vecka, en gång per år?

Vi får lära oss att panikstäda effektivt och storstäda grundligt. Att sommaröppna och höststänga. Det handlar om vikten av rätt bakgrundsmusik och om hur en mikrostädning av en liten yta kan trigga igång lusten att fortsätta med ett helt rum. Alltifrån fettfläckar i vita fogar till skovård och fönsterputs beskrivs med en aldrig sinande entusiasm. Rum för rum gås igenom. Smarta råd, miljövänliga alternativ och gamla husmorstips varvas med härliga illustrationer.

torsdag 19 mars kl 19:00

Plats

Uppsala Stora Torget