Alingsås

Bokcirkel för Fantasy-älskare

– Bokcirkel hos Akademibokhandeln Alingsås

Vill du vara med i en bokcirkel där du får diskutera populära BookTok-böcker med andra över en fika? Då är du välkommen till bokhandeln i Alingsås i vår! Vi bjuder in till en bokcirkel där vi tillsammans läser fyra engelska fantasytitlar som är stora på BookTok. Genom böckerna kommer du att få uppleva humoristiska äventyr, hemliga magiska sällskap, storslagen mytologi och förtrollande resor genom tid och rum. Hoppas att du vill hänga med!

Varannan vecka, med start den 25 april, träffas vi i butiken för att prata om böckerna, fika och ha det trevligt. Det finns inget rätt eller fel sätt att läsa på – det enda du behöver ha med dig sedan innan är ett intresse för läsning. Bokcirkeln leds av vår kunniga medarbetare Magda, som är en av kreatörerna bakom vårt TikTok-konto

Böckerna vi läser är följande:

Tisdag 25 april kl 16:00-18:00 Under the Whispering Door av TJ Klune

Tisdag 9 maj kl 16:00-18:00 The Atlas Six av Olivie Blake

Tisdag 23 maj  kl 16:00-18:00 This Woven Kingdom av Tahereh Mafi

Tisdag 13 juni kl 16:00-18:00 The Starless Sea av Erin Morgenstern

När du har anmält dig får du ett välkomstmejl med mer information, en kort presentation av böckerna och någon tanke att ta med dig när du börjar läsa. Böckerna hämtar du ut i butiken och sedan är det fritt fram att dyka ned i berättelserna!

Kostnad: 499 kr. I priset ingår ett eget exemplar av varje roman, fyra bokcirkelträffar och fika.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till alingsas@akademibokhandeln.se. Döp mejlet till ”BookTok-bokcirkel”. Max 15 deltagare. Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag 21 april. 

Du är varmt välkommen på Fantasy-bokcirkel hos oss!

tisdag 25 april kl 16:00-18:00

Plats

Alingsås