Halmstad City

Hemligheter och svek i Anne Liljeroths nya familjedrama

– Författarträff med Anne Liljeroth

Med sitt känsliga språk utforskar författaren Anne Liljeroth livets snårskog, mänskliga relationer och ämnen som berör. Nu är Anne aktuell med romanen Hela mitt hjärta, där huvudpersonen Livia drabbas av en mors värsta mardröm – att bli övergiven av sina barn.

När Livia, efter vård för en hjärtinfarkt, skrivs ut från sjukhuset gör hon det som en ny människa. Kanske inte till det yttre, men inombords känns allt nytt och annorlunda, hon är lättrörd och tacksam. Hon har fått en andra chans i livet och i allt detta blir saknaden av barnen bottenlös. I sju år har hon funnit sig i att de tre barnen inte vill ha någon kontakt med henne. Trevande börjar hon nu närma sig barnen. Det river upp sår från en tid som alla försökt glömma, ett äktenskap och en uppväxt som kantats av tystnad och mörka motiv. Har de ens samma bild av vad som hände i villan där de bodde?

Hela mitt hjärta handlar om hur rädslan för att lämnas och såras till slut blir så stor att ett liv i ensamhet är enda utvägen. Tills hjärtat en dag slår nya slag och vill något annat.

Hör Anne berätta om den nya boken och få ditt exemplar signerat!

Begränsat antal platser. Anmäl dig genom att maila halmstad@akademibokhandeln.se, eller ring 035-100 490. Du kan även anmäla dig i butiken.

Varmt välkommen på författarträff!

onsdag 22 mars kl 18:30

Plats

Halmstad City