Kungsbacka Kungsmässan

Akademibokhandeln Kungsmässan fyller 10 år!

– Välkommen på 10-årsfirande den 24–26 mars!

Hurra! Hela 10 år har gått sedan vi slog upp portarna till vår butik på Kungsmässan. Detta firar vi genom att bjuda in till en helg full av roliga aktiviteter, författarbesök och erbjudanden:

Det blir tipspromenad för både vuxna och barn, där fina priser utlovas!

Prova på att måla på stenar, tyg och andra material med våra mångsidiga Pintor-pennor, som du dessutom kommer att kunna köpa till ett snällt pris.

På lördagen, den 25 mars, får vi besök av Anne-Lee Mellström mellan kl 11 och 13. Hon signerar sin nya självbiografiska bok, En liten flicka i en idrottsstjärnas kropp, som handlar om hennes dysfunktionella uppväxt och hur hon nådde toppen inom elitidrotten. Missa inte chansen att träffa Anne-Lee och få just ditt exemplar av boken signerat!

På söndagen, den 26 mars, gästas vi av ytterligare två författare: Jessika Devert, känd för sina livsbejakande feelgoodromaner i västkustmiljö och som är aktuell med En av fyra, och Jeanette Bergenstav, vars debut Syndoffer och uppföljaren Nattrov fick ett strålande mottagande av både läsare och recensenter. Du hittar författarna vid signeringsbordet mellan kl 13 och 15.

Och sist men inte minst: handla med 20% rabatt på utvalda produkter!

Varmt välkomna på 10-årsfirande hos oss!

fredag 24 mars kl 10:00

Plats

Kungsbacka Kungsmässan