Stockholm Mäster Samuelsgatan

Release med Agneta Sjödin

VÄLKOMMEN på författarsamtal med Agneta Sjödin – 70 platser, Först till kvarn!

I succépodden Så in i själen har hon intervjuat en rad kända och okända personer på temat själen. Agneta Sjödin är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och hon har arbetat som programledare sedan 1990-talet, sommarpratat så sent som i somras och Agneta har även skrivit en rad hyllade romaner och faktaböcker. Nu kommer boken Så in i själen och Akademibokhandeln kan nu bjuda in DIG till ett samtal mellan Agneta och Alexandra Torstendahl från förlaget The Book Affair.

I den här boken, tar Agneta Sjödin med dig på en utforskande resa – in i dig själv och din själ. Som författare och programledare har hon ägnat en stor del av yrkeslivet åt möten med nya platser och människor världen över, genom att utforska både sina egna och andras vändpunkter. I boken delar hon generöst med sig av sina egna och andras insikter och de verktyg som fungerat.

Du får lära dig att ställa de viktiga frågorna som kan göra dig modigare, mer sann. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig på vägen till en ännu bättre inre kontakt för att hitta bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv.

Självklart kommer Agneta att stanna kvar och signera boken till den som önskar.

Platserna är begränsade så boka redan idag!

onsdag 3 november kl 17:30-18:15

Plats

Stockholm Mäster Samuelsgatan