bokomslag Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka
Kropp & själ

Vägra följa John : hjärtats intelligens - hela vägen till hälsa, framgång och lycka

Anneli Påmark Carl Österberg

Inbunden

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 473 sidor
  • 2018

»Början på mitt eller ditt nya liv kan faktiskt  finnas innanför de här pärmarna.» Tidningen Amelia  

VAD LÄNGTAR DU VERKLIGEN EFTER? Vill du veta varför du gör som du gör och inte som du innerst inne vill? Har du försökt förändra ditt liv och fortfarande inte tagit dig hela vägen? Ditt hjärta har svaret. Ditt hjärta har alltid haft svaret.

Vägra följa John vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Det finns otaliga metoder för hur du ska kunna förändra ditt liv, men ingen av dem kan förändra det helt. Den här boken ger dig den enda metod du behöver för att göra just det. En metod som inte bara lärs ut, inte bara appliceras på ditt liv, utan den blir ditt liv.  Ditt hjärtas intelligens kommer att ta dig hela vägen!  

ANNELI PÅMARK och CARL ÖSTERBERG, tidigare framgångsrika chefer inom näringslivet, har bytt ut en ohållbar och ohälsosam jakt på bekräftelse och status mot ett liv präglat av inspiration, passion och livsglädje.  Anneli och Carl arbetar idag som författare, kurs­ledare och föredragshållare. De har introducerat Heart IQ-metoden i Sverige och integrerat denna i sin egen metodik, Human Awareness utvecklingsmodell (www.humanawareness.se). Tillsammans håller de kurser och utbildningar inom djup­gående personlig utveckling, coaching och ledar­skap. Genom deras arbete har tusentals människor hittat kraften i hjärtats intelligens så att de kan leva sitt liv som de innerst inne vill.  

»Vägra följa John är en frisk fläkt som skiljer sig  från mängden. Rekommenderas varmt!» Jesper Caron, föreläsare och humörtränare  

»Författarnas glödande engagemang för  människan och ökad medvetenhet är beundransvärd,  storartad och livsviktig!» Terése Stigdotter, legitimerad psykoterapeut och familjeterapeut  

»Wow vilken bok! Jag älskar den,  den liksom har ALLT.» Mia Lindell, förskollärare

Vägra följa John är en omarbetad och uppdaterad utgåva av den framgångsrika boken som utkom 2014.  

  • Författare: Anneli Påmark, Carl Österberg
  • Formgivare: Anders Timrén
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789176299968
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 473
  • Utgivningsdatum: 2018-11-07
  • Förlag: Bokfabriken