bokomslag Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos

Utan inbördes ordning i kaos / Without particular order in chaos

Per Florén

Spiral

559:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 3-7 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 144 sidor
  • 2018
Texten nedan är hämtad från bokens baksida.

Ordning och kaos, dessa två motpoler som vi ständigt förflyttar oss emellan. Utan inbördes ordning i kaos är en fotobok som skildrar just de där ögonblicken då en magisk ordning uppenbarar sig i den annars så kaotiska naturen, vilket inte nödvändigtvis betyder att bilderna i boken är arrangerade i en särskild ordning.

Här har fotografen Per Florén skapat en samling med naturfotografier där inspiration har hämtats ifrån hans tankar, minnen, upplevelser men också ifrån musiken. Hela känsloregistret från djupaste tragik till ren lycka, vilka båda kan upplevas vara kaotiska och svårbearbetade, finns representerade i fotografierna. Sammantaget har Per använt sig av denna kaosartade tankebubbla och skapat bilder som istället är både vilsamma och njutningsfulla att betrakta. Förhoppningen är att fotografierna ihop med dess titlar skall bjuda på en känslomässig berg-o-dalbana men även väcka eftertanke hos betraktaren.

Den här boken passar utmärkt när man har en stund över, vid ett soffbord i ett väntrum eller i en reception. Med tanke på bokens bindningstyp kan bladen lösgöras och ordningen skiftas. Kanske till en ordning som bättre passar betraktaren? Bokens 132 unika bilder kan också få ett utökat användningsområde genom att de kan bli till tavlor, vilka då kan hängas enskilt eller arrangeras i serier efter eget tycke och smak. Bilderna har standardiserade mått och passar några av de vanligaste ram- och passepartout-formaten på marknaden, därmed fungerar bilderna utmärkt för de som vill inreda väggarna. Varför inte ge bort boken i inflyttningspresent, använda bilderna till att göra arbetsmiljön trevligare eller förändra utseendet på en vägg i hemmet?

Texten ovan finns även översatt till Engelska och tryckt på bokens baksida.
  • Författare: Per Florén
  • Format: Spiral
  • ISBN: 9789163986789
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 144
  • Utgivningsdatum: 2018-11-11
  • Förlag: Per Florén