bokomslag Utan att släppa taget
Skönlitteratur

Utan att släppa taget

Denise Rudberg Hugo Rehnberg

Pocket

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 211 sidor
  • 2018
Agnes ska för första gången sedan hon fick barn fira jul på egen hand, då hennes exmake plötsligt känt behov av att tillbringa tid med dottern han knappt träffat sedan skilsmässan fem år tidigare. Efter viss vånda bestämmer sig Agnes för att tacka ja till jul- och nyårsfirande på den anrika släktgården i Sörmland, dit alla i det gamla gymnasiegänget är inbjudna med sina respektive. Simon har just fått besked om att han inte längre är önskvärd på sitt arbete, och hans enda möjlighet till försörjning det kommande halvåret är att få till ett produktionsbeslut på dokumentärfilmen han länge velat göra. Hans flickvän är ytterst tveksam till att fira jul i Sörmland då det gamla kompisgänget inte brukar ha något bra inflytande på Simon. Julen blir inte som någon har tänkt sig. Gamla konflikter blossar upp och minnet av den tragiska olycka som drabbade dem alla för tjugo år sedan väcks till liv. Men de kommer också att upptäcka att de saknat den innerliga vänskap och gemenskap de en gång hade. Utan att släppa taget är en underhållande relationsroman där galna jullekar, jakt och ett överflöd av sprit och mat varvas med dråpligheter och tårfyllda samtal.

DENISE RUDBERG är Sveriges chick-lit-drottning. Hennes böcker har sammanlagt sålt i över två miljoner exemplar.

HUGO REHNBERG är redaktör på SvD Perfect Guide och en av landets mest underhållande krönikörer. Tillsammans har duon tidigare skrivit de storsäljande Inte riktigt enligt plan (Lind & Co, 2014) och En tillfällig lösning (Lind & Co,2015).

"Det här är definitivt ett hett julklappstips till de som gillar kärlekshistorier kryddade med lite lite lite spänning. Mig gav den en härligt mysig julig känsla"
mysterierna.blogspot.se

"Som vanligt så älskar jag ju alla Denise Rudbergs böcker. Till min stora lycka är hon rätt produktiv! [ ] Önskar att fler författare kunde ge ut böcker med jultema."
boklusensbokblogg.blogspot.se
  • Författare: Denise Rudberg, Hugo Rehnberg
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9789177796671
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 211
  • Utgivningsdatum: 2018-11-13
  • Förlag: Lind & Co