bokomslag Study Guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 8e
Kropp & själ

Study Guide to accompany Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 8e

Karen E Drummond Lisa M Brefere

Pocket

729:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 216 sidor
  • 2013
The ideal nutrition study guide for foodservice and culinary professionals Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals is the must-have reference for the most thorough, up-to-date information on nutrition and diet. New and expanded material in this Sixth Edition addresses important topics such as the 2005 Dietary Guidelines for Americans, MyPyramid, balanced menu options and recipe ideas for morning and afternoon breaks, basic principles of food presentation, meeting special dietary needs, weight management, and much more!
  • Författare: Karen E Drummond, Lisa M Brefere
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9781118507216
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 216
  • Utgivningsdatum: 2013-05-10
  • Förlag: John Wiley & Sons Inc