bokomslag Strategisk intern kommunikation : led organisationer med kommunikation
Samhälle & debatt

Strategisk intern kommunikation : led organisationer med kommunikation

Susanne Dahlman Mats Heide

Häftad

419:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 235 sidor
  • 2019
Den första svenska boken med ett helhetsgrepp om den interna kommunikationen ur ett strategiskt perspektiv. Här utmanas gamla föreställningar och läsaren inspireras till nya insikter och arbetsmetoder för att hantera de utmaningar som organisationer möter idag.

Läs mer
I moderna organisationer har alla chefer och medarbetare en viktig kommunikativ funktion i mötet med olika intressenter, men kommunikatörer eller HR-specialister har ansvar för att utveckla, planera och iscensätta kommunikationen. Den här boken bjuder på många aktuella exempel på personer som arbetar med intern kommunikation på ett nytt sätt.
Sagt om boken
En viktig bok som pricksäkert ringar in och ger vägledning i många av de utmaningar som dagens kommunikatörer står inför. Jag vill särskilt lyfta fram den stora, och ofta missade, potentialen i att arbeta strategiskt med de egna medarbetarna som organisationens främsta ambassadörer både internt och externt.
Linda Vikström Nielsen, Communication Manager, IKEA Range & Supply
Väl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett gott och lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare. Äntligen en bok som så tydligt belyser detta och som så skarpt ger oss massor med råd för att lyckas.
Anders Mellberg, kommunikationsdirektör Malmö stad
Idag inser de flesta ledare och kommunikatörer vikten av genomtänkt och anpassad intern kommunikation. Det bygger själva kärnan i starka organisationer. Den här boken ger tillgång till ett brett smörgåsbord med forskning, fakta och exempel - allt samlat på ett ställe. Det är bara att välja det som passar situationen.
Hanna Brogren, Generalsekreterare och vd på Sveriges Kommunikatörer

Om författarna
Susanne Dahlman är vd i konsultbolaget Dahlman Kommunikation AB och har lång erfarenhet av att utbilda, föreläsa och arbeta nära ledare och kommunikatörer i både privata och offentliga organisationer.
Mats Heide är professor i strategisk kommunikation vid Institutionen för strategisk kommunikation, Campus Helsingborg, Lunds universitet.

  • Författare: Susanne Dahlman, Mats Heide
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789147128631
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 235
  • Utgivningsdatum: 2019-09-11
  • Förlag: Liber