bokomslag Stor & stark : träningsguide för motvilliga
Familj

Stor & stark : träningsguide för motvilliga

Anna Suvanna Davidsson Elin Junsjö Bjärkstedt

Inbunden

219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 123 sidor
  • 2019
»Boken är ärlig, klok och en inspirerande träningsguide.« Agneta Norrgård

»Denna lättlästa, inspirerande och rättframma träningsbok passar ypperligt för alla som vill komma igång med träning.« Betyg 4 av 5 BTJ

En kärleksfull och personlig träningsguide som hjälper dig att hitta din egen väg!

Det här är inte en klassisk träningsbok. Det är en bok som handlar om att bli stor och stark. En kärleksfull och personlig guide som riktar sig till människor som inte känner igen sig i utbudet av vanliga träningsböcker.

Med personlig och professionell erfarenhet av att arbeta med kropp och knopp bjuder Anna och Elin in till ett perspektiv i träningsvärlden där du är din egen kapten. Vår förhoppning är att denna bok ska få dig att känna dig kompetent i din egen träning och att den inspirerar dig till att vilja och våga börja använda kroppen. Bli ditt inre djungeldjur, stor, stark och smidig.

Hur svårt kan det vara att röra lite på sig? Våga misslyckas, learning by doing. Fuck »perfekt«.

Anna Suvanna Davidsson är författare och lärare. Parallellt med författarskapet är hon en feministisk röst med ett stort intresse för sexualfrågor, både som krönikör och i sociala medier under signaturen Apan satt i granen.

Elin Junsjö Bjärkstedt är den personliga tränaren som upptäckte skivstång och kettlebell strax efter att hon i tät följd fött sina två barn. Hon har bland annat drivit ett crossfitgym, skrivit krönikor och reportage till träningstidningar samt coachat i SVT-programmet Svett och etikett . För Elin handlar livet som PT om att arbeta med feministiska frågor på ett strukturellt och individuellt plan.

Jenny Brandt Grönberg är fotograf och bloggare. 2019 startade hon kursen kreativ struktur som hjälper kvinnor skapa system och rutiner för sitt företagande. Jenny håller till i sin studio på den skånska landsbygden utanför Ystad där hon gör bilder tillsammans med maken, illustratören Jens Brandt Grönberg, i det gemensamma företaget JennyoJens.
  • Författare: Anna Suvanna Davidsson, Elin Junsjö Bjärkstedt
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789188845405
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 123
  • Utgivningsdatum: 2019-06-25
  • Förlag: Mima Förlag