Kommande
bokomslag Sannas fastebok
Mat & dryck

Sannas fastebok

Sanna Ehdin

Inbunden

269:-
Tillfälligt slut

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • 2021

Fasta stärker hälsan och föryngrar!

Att med jämna mellanrum låta bli att äta ökar möjligheten till ett långt och friskt liv och Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter med olika metoder och fasteprogram som leder dig rätt.  

Att fasta är enkelt, gratis och du spar både pengar och tid. Det är en enkel och snabb metod att rensa ut och det ger en nystart för din kropp. Vi människor är genetiskt byggde för perioder utan mat, vi mår bra av det helt enkelt.  

Forskning visar att fasta har en mängd positiva effekter:

Rensar tarmen och kroppen

Stimulerar självläkningen

Ger ökad energi och vitalitet

Ökar ens tankeförmåga och koncentration

Minskar inflammation i kroppen

Minskar kroppsfettet (och vikten)

Sänker blodsockerhalten och ökar insulinkänsligheten, vilket motverkar cancer och andra metabola sjukdomar

Aktiverar stamceller, dvs är föryngrande

Reverserar åldrandeprocessen, dvs. förlänger livet

Förhindrar Alzheimers sjukdom

Parasiter (ink cancer) avskyr fasta då de har snabbare ämnesomsättning    

Här presenterar Sanna Ehdin sina bästa råd och olika metoder för att fasta, så att du kan pröva dig fram och finna det som passar din kropp! Du får reda på deras effekt, sett både ur beprövad erfarenhet och forskning. Små ändringar gör stor förändring: genom att äta en mindre mängd mat och lägga in pauser (endagsfasta och helgfasta) ger du kroppen möjlighet att rensa, tömma ut och fylla på rätt näringsämnen.     

Ur innehållet:

Olika typer av fasta:  Endagsfasta, Helgfasta, Tredjedagsfasta, Gourmetfasta en vecka, 3-veckorsfasta med hel- och halvfasta, Fastevandring, Fiberfasta med SannaBalans-protokollet, Födofasta.

Om författaren:

Sanna Ehdin, författare och hälsoentreprenör, är en av Sveriges främsta influencers i hälsa som slog igenom stort med "Den självläkande människan". Hennes 15 hälsoböcker har sålt i över en miljon exemplar i tio länder. Sanna Ehdin, PhD i immunologi, har samlat 12 års biomedicinsk forskning och 28 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn. Hon har föreläst för över 100 000 personer och når hundratusentals varje vecka via sin blogg och sociala media.   [MOU1]Förstår inte riktigt meningen: vilka har snabbare ämnesomsättning? Och är cancer en parasit?

  • Författare: Sanna Ehdin
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789188917171
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2021-03-05
  • Förlag: Bladh by Bladh