Mat & dryck

Sally Voltaires mat

Sally Voltaire

Flexband

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 159 sidor
  • 2017

Andra format:



Sally Voltaires moderna vegetariska mat med inslag av fisk och skaldjur gör det lätt att få en nytändning på middagsfronten och att äntligen ta det där klivet mot ett grönare och hälsosammare liv. Här är njutningsfaktorn avgörande och maten gör dig mätt, nöjd och glad. Eller som Sally själv uttrycker det: ”Man behöver inte vara vegetarian för att laga grönsaker. Det räcker med att man är hungrig!”

Sally Voltaires spännande mat träffar en rakt i hjärtat. Här får vi ta del av hennes bästa recept på allt från soppor, gratänger, sallader, drycker och desserter. Hon blandar från olika kök och många rätter är raw food-baserade. För den som någon gång tvivlat på om man blir mätt på en sallad, så är det här boken att följa.

Exempel på rätter:
Glasnudelsallad med tofu, koriander, sesam, morot, lime och picklad rödlök
Ugnsbakad torskrygg med mandel- och solrosfröhack
Zucchinipasta med basilika, trädgårdstomater, solrosfrön, fläderblomssaft och citronmeliss
Voltaires spasallad
Gul zucchinisoppa med parmesan, basilika och ringblomma
Sojabönsallad med wakame
Falsk råbiff på rödbeta
Rawglass med mandel och kardemumma

Sally Voltaires mat utkom för första gången 2015, nu ger vi ut den igen, men denna gång i ett behändigt format med mjuka pärmar.



  • Författare: Sally Voltaire
  • Formgivare: Annika Lyth
  • Format: Flexband
  • ISBN: 9789174246735
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 159
  • Utgivningsdatum: 2017-04-28
  • Förlag: Bonnier Fakta

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: