bokomslag Roten till allt gott
Mat & dryck

Roten till allt gott

Malin Randeniye

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 191 sidor
  • 2017
Roten till allt gott är en kokbok om allt det goda du kan njuta av från rotfrukter.
Bokens recept följer året med rotfrukterna, från förvårens skrikande behov av vitaminkickar till ljuvliga sommarlätta recept, rotfrukter på grillen, skördetid, värmande favoriter, klassiska rotfruktsrecept och recept till decembers högtider.
Rotfrukter är fantastiska råvaror, de är hälsosamma och oftast närodlade, dessutom är de alltid i säsong på grund av deras fina förmåga att kunna lagras. Rotfrukter är också billiga och går att variera i all oändlighet. Helt enkelt supermat när den är som bäst.
I boken delar författaren Malin Randeniye med sig av sina personliga favoriter av sunda rotfruktsrätter, nostalgiska barndomsklassiker och inspirerande rotfruktsrecept från världens alla hörn.

Malin Randeniye, legitimerad dietist, som arbetar med inspirerande, informationsrik och väl genomarbetad matunderhållning. Hon är grundare av och chefredaktör på tidningen Glutenfri Matglädje och medverkar sedan flera år tillbaka i det populära inslaget Mat med Malin i Sveriges Radio P4 Sörmland. I sin debutbok har Malin själv skapat recepten, skrivit texterna, fotat, illustrerat och formgivit boken.
  • Författare: Malin Randeniye
  • Illustratör: Malin Randeniye
  • Formgivare: Malin Randeniye
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789188435088
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 191
  • Utgivningsdatum: 2017-03-22
  • Förlag: Votum

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: