bokomslag Red Rooster : matlagning i Harlem
Mat & dryck

Red Rooster : matlagning i Harlem

Marcus Samuelsson

Inbunden

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 384 sidor
  • 2017
Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.

Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.

Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
  • Författare: Marcus Samuelsson
  • Illustratör: Rebekah Maysles
  • Formgivare: Miroslav Sokcic
  • Format: Inbunden
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789188671073
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 384
  • Utgivningsdatum: 2017-10-27
  • Översättare: Sandra Medin
  • Förlag: Mondial

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: