Välj butik

Visa alla butiker

    Red Rooster : matlagning i Harlem

    Marcus Samuelsson

    249:-
    • Inbunden
    • 384 sidor
    • 2017
    Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.

    Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.

    Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    335951

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Marcus Samuelsson
    • Illustratör: Rebekah Maysles
    • Formgivare: Miroslav Sokcic
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789188671073
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 384
    • Utgivningsdatum: 2017-10-27
    • Översättare: Sandra Medin
    • Förlag: Mondial

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag