bokomslag Öppenhet och tillitsspiralen : utveckling på riktigt
Samhälle & debatt

Öppenhet och tillitsspiralen : utveckling på riktigt

Anders Wendelheim Kerstin Rodell Lundgren

Flexband

399:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 246 sidor
  • 2021

Det händer alltför ofta att vi inte har en tillräcklig nivå av öppenhet och tillit för att effektivt kunna hantera de komplexa uppgifterna vi ofta ställs inför.   I boken beskrivs hur du kan utveckla och fördjupa dina relationer både i din privata vardag och i arbetet i syfte att skapa högpresterande grupper och organisationer som leder till både ökad produktivitet och förbättrad hälsa. Boken ger dig möjligheter att använda den outnyttjade spiraleffekten för att skapa en tillitsfull och hälsosam grupp och organisation.  

Boken innehåller många handfasta modeller, verktyg, och övningar för att både etablera tillit, komma till rätta med bristande tillit samt öka tilliten i syfte att effektivisera både din vardag och verksamhet. Du lär dig hur du bygger ökad tillit för att utveckla samspelet och ledarskapet i grupper samt hur du kan skapa en kultur som präglas av öppenhet, ärlighet, gemenskap och helhetssyn.  Den visar hur du kan uppnå en verklig utveckling där verksamheten förändras på riktigt och inte bara på ytan.  

En av författarna, Anders Wendelheim är skaparen av Öppenhets- och Tillitsspiralen och boken bygger på båda författarnas egna mångåriga erfarenheter, både som forskare, organisationskonsulter och chefer.   Dr Anders Wendelheim är doktor i psykologi. Han har en bakgrund som professor och forskare vid Psykologiska institutionen på Stockholms universitet. Han är grundare av Core Consulting Group och han har i närmare 35 år hjälpt organisationer med chefs-/ ledar- och organisationsutveckling. De senaste åren har han arbetat som konsult med organisationsövergripande förändringsprojekt och ledningsfunktionsutveckling.

Kerstin Rodell Lundgren är civilingenjör i Kemi från KTH och har arbetat inom industrin som chef och ledare i 26 år. Kerstin har arbetat inom läkemedel, stål, skog och energisektorn och har även periodvis kombinerat sitt chefs- och ledarskap med att hjälpa organisationer med chefs-/ ledar- och organisationsutveckling.

  • Författare: Anders Wendelheim, Kerstin Rodell Lundgren
  • Format: Flexband
  • Upplaga: 1
  • ISBN: 9789189323209
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 246
  • Utgivningsdatum: 2021-09-08
  • Förlag: Ekerlids Förlag