bokomslag Mind hacking för rebeller : eller för dig som vill bli en...
Psykologi & pedagogik

Mind hacking för rebeller : eller för dig som vill bli en...

Karin Tydén

309:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 149:-

  • 311 sidor
  • 2019
TA KOMMANDOT ÖVER DIN HJÄRNA!

Lever du ditt liv som du önskar? Om inte, vad stoppar dig? Och vad kan du göra för att vända på det? Det här är boken för dig som inte gillar traditionella självhjälpsböcker.

Med sitt raka språk utan fluff och sin stora kunskap om det undermedvetna sinnet delar Karin Tydén med sig av smarta och enkla #mindhacks, för att du ska kunna använda mer av din kapacitet. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential.

Karin Tydén är en av Europas vassaste inom Mind Hacking, ett nytt och effektivt sätt att förändra tankar, känslor och beteenden, och hon är verksam i mer än 25 länder. I Mind Hacking för rebeller guidas du på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix, och du får lära dig hur du med små justeringar kan spränga dina inre begränsningar och få tillgång till din egen POWER och FRIHET.

Är du redo att bli en rebell?

.....

OM KARIN TYDÉN
Karin är mind hacker, coach och föreläsare. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och "hacka" mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre stratagier i livet. Karin har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. Karin är vinnare av European Enterprise Award 2019 - Recognised Leader in Mental Health Training Services. Hon har tidigare bland annat arbetat som TV-producent, Brand Manager och PR-konsult.

.....

TESTIMONIALS


Karin makes miracles happen!
- Hollywoodskådis

Nu när jag är tryggare, kan jag leda tryggare.
- Svensk politiker

Karin tillhör Europas och världens toppskick som coach.
- Konsult

Karin har en crazy förmåga att pinpointa var problemet ligger och lösa det.
- Företagsledare

Karin transformerar inte bara ditt problem, utan hela ditt liv.
- DJ och artist
  • Författare: Karin Tydén
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789198544107
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 311
  • Utgivningsdatum: 2019-12-18
  • Förlag: Omega Production