Välj butik

Visa alla butiker

    Matlagning : en handbok

    Matlagning : en handbok

    Jan-Erik Hallberg • Anders Hjelmberg

    899:-
    • Inbunden
    • 422 sidor
    • 2010
    Matlagning är en metodhandbok med alla grundläggande tillagningsmetoder som förekommer i ett rationellt kök: pochera, koka, bräsera, steka, fritera osv. Här finns även de metoder som har utvecklats som en följd av den tekniskt avancerade utrustning som idag återfinns i produktionsköken. Även recept – såväl klassiska som moderna – presenteras här, alltifrån typiska svenska sillinläggningar till ostar och varma och kalla desserter. På ett kortfattat och enkelt sätt behandlas grundläggande produkthantering och HACCP. Nytt är fakta om etiskt och etniskt förhållningssätt till matlagning. Matlagning är skriven av Jan-Erik Hallberg och Anders Hjelmberg, två erfarna kockar och yrkeslärare, i nära samarbete med yrkesmän i restaurangbranschen. Boken vänder sig främst till gymnasieskolans restaurang- och livsmedelsprogram, Yrkeshögskolans utbildning inom restaurang och mat samt vuxenutbildningen, men är även en mycket uppskattad handbok för alla restauranger. Sagt om boken: "En pålitlig och envist noggrann lärobok som utgör ett välgörande och inspirerande stöd för nya ivriga yrkesutövare av kokkonsten." Måltidsakademiens diplom för bästa lärobok

    Finns boken i butiken?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    188310

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 2-6 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Jan-Erik Hallberg, Anders Hjelmberg
    • Format: Inbunden
    • Upplaga: 3
    • ISBN: 9789144060521
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 422
    • Utgivningsdatum: 2010-04-30
    • Förlag: Studentlitteratur

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag