bokomslag Kvinna på flykt / Hopplöst förälskad / Genom dina ögon / Inte bara sekre

Kvinna på flykt / Hopplöst förälskad / Genom dina ögon / Inte bara sekre

India Grey Yvonne Lindsay Kate Hardy Michelle Celmer

Häftad

129:-
Tillfälligt slut

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • 2020
Kvinna på flykt/ Efter ett glamoröst liv har miljardären Orlando Winterton dragit sig tillbaka. Men så dyker Rachel Campion upp på tröskeln till hans ensliga hus, på flykt undan sin blivande man. Hos varandra finner de en oväntad fristad, men Orlando kan omöjligt låta passionen utvecklas. Deras möte tvingar dock honom snart att omvärdera sina val.

Hopplöst förälskad/ Callie har tagit jobbet hos Josh Tremont för att kunna spionera för sin förre chefs räkning. Men efter två ynka veckor är hon hopplöst förälskad i Josh. Typiskt att hon ska falla för den man som är absolut förbjuden. Vad kommer att hända när det uppdagas att Callie är utsänd av Joshs värste fiende?

Genom dina ögon/ Den kalla och karga naturen i Norge passar Jakes livsstil perfekt. Men när han möter affärsjuristen Lydia under en affärsresa till Oslo höjs temperaturen både utomhus och inombords. Lydia i sin tur säger inte nej till vad kroppen vill ha. Men frågan är om hon törs avslöja vad hon egentligen är ute efter.

Inte bara sekreterare/ Det är något misstänkt med hans nya sekreterare. Därför är Jordan Everette, en av toppcheferna på Western Oil, fast besluten att avslöja Jane Monroes alla hemligheter. Men det är inte hans stil att bara ställa frågor. Han har andra metoder för att få fram sanningen, som förförelse, till exempel.
  • Författare: India Grey, Yvonne Lindsay, Kate Hardy, Michelle Celmer
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789150946529
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2020-02-17
  • Förlag: Förlaget Harlequin