Välj butik

Visa alla butiker

    bokomslag Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

    Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

    Jens Dolk • Liselotte Forslin

    149:- (169:-)
    • Flexband
    • 187 sidor
    • 2014

    Andra format:

    Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner. Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis! Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept: - Sauvignon blanc - Riesling - Chenin blanc - Chardonnay - Grüner veltiner - Mousserande - Rosé - Pinot noir - Sangiovese - Tempranillo - Cabernet sauvignon - Syrah - Zinfandel - Vin och ost - Vin och dessert

    Finns boken i din butik?

    Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

    Ingen butik vald

    Välj butik
    59450

    Ja, finns i vald butik

    Fåtal kvar i vald butik

    Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

    Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

    Ej beställningsbar

    Lagerstatus saknas

    Köp i e-handel

    Hos dig inom 1-3 arbetsdagar

    Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

    • Författare: Jens Dolk, Liselotte Forslin
    • Formgivare: Sanna Sporrong
    • Format: Flexband
    • Upplaga: 1
    • ISBN: 9789185861934
    • Språk: Svenska
    • Antal sidor: 187
    • Utgivningsdatum: 2014-08-13
    • Förlag: Kakao förlag

    för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

    Idag