Välj butik

Visa alla butiker

  bokomslag Jag grejar alltså finns jag : fixa, sy, baka, tova, läs, bygg, odla!

  Jag grejar alltså finns jag : fixa, sy, baka, tova, läs, bygg, odla!

  Elin Ek

  229:-
  • Inbunden
  • 114 sidor
  • 2015

  Fixa, sy, baka, tova, läs, bygg, odla!  Degbuffé, armstickning, tovat fodral till paddan, Zlatanbrodyr och mobilskal i korsstygn. Jag grejar alltså finns jagär en oumbärlig bok som får dig att känna skaparlust, utveckla egna idéer och göra grejer – som du vill ha dem!

  I Jag grejar alltså finns jagfår du tips på hur du enkelt och billigt kan skapa personliga och användbara saker till dig själv, ditt rum eller andra. Sy en snygg kudde med ett hemligt lönnfack, gör en egen ögonmask för att stänga ute jobbiga småsyskon eller plantera om och sälj en massa blomskott för att finansiera tyget till fotbollsskopåsen du ska sy. Bjud kompisarna på degbuffé, bygg ett dagboksskåp och läs något av en Nobelpristagare medan du väntar på att din nytryckta tröja ska torka. Allt finns här!

  Åh nej! Har du bott hos mamma och missat att veckan hos pappa börjar med fars dag? Ingen fara! Här får du tips på hur kan armsticka en supersnygg halsduk till din pappa på en halvtimma. Har du bara två armar, ett rejält nystan grovt garn eller några gamla t-shirtar så fixar det sig! Och om du blir lite torr om händerna av stickandet så finns det inget man får så mjuka och lena händer av som att gegga ihop en chokladbollssmet. Smeten trycker du ut till en stor rund kaka på ett fint fat och vips, så har du en farsdagstårta till imorgon! Grattis pappa som har en sån fantastisk unge!

  I Jag grejar alltså finns jagfår Elin Eks inre trettonåring verkligen bubbla ut! De som minns hennes alter ego Grynet kommer att ana Grynets närvaro även här: att ”greja” blir något mer än vanligt pyssel, det blir en kaxig självständighetsförklaring, ett sätt att säga: Det här är jag! Och jag tar ingen skit.


  Genomgående finns en positiv och uppmuntrande ton som gör att barn vågar testa sig fram; greja tillsammans med kompisar, återbruka material, inventera och ta tillvara sådant som kan finnas hemma eller hos släktingar/.../Jag grejar alltså finns jag är en mycket bra inkörsport för att finna glädjen att skapa tillsammans, funkar för de lite äldre barnen, 8-13 år. Ursula Wilhsson Palmér, BTJ

  Finns boken i din butik?

  Välj butik för att se lagerstatus och eventuellt reservera boken.

  Ingen butik vald

  Välj butik
  49012

  Ja, finns i vald butik

  Fåtal kvar i vald butik

  Finns ej i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Tillfälligt slut i vald butik Välj en annan butik eller kontakta oss.

  Beställ i butik Den här boken är en beställningsvara. Välkommen till din butik så hjälper vi dig.

  Ej beställningsbar

  Lagerstatus saknas

  Köp i e-handel

  Hos dig inom 1-4 arbetsdagar

  Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

  • Författare: Elin Ek
  • Formgivare: Victoria Bergmark
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789163876127
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 114
  • Utgivningsdatum: 2015-09-22
  • Förlag: Bonnier Carlsen Bokförlag AB

  för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

  Idag