bokomslag Initiation aux procds de fermentation
Vetenskap & teknik

Initiation aux procds de fermentation

Rabeb Lassoued Samia Motri

Pocket

729:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 52 sidor
  • 2020
La ralisation d'un procd de fermentation doit dpendre de certains problmes. Ainsi, les conditions de culture (Temprature, pH, Oxygnes dissous, agitation) et les besoins nutritionnels en substrats (carbons, azots, sels et lments de croissance) doivent tre bien matriss.Le choix de mode de conduite ( batch , fed batch et continue ) dpend de l'objectifs du processus fermentatif tel que la production de biomasse ou la production de mtabolites.
  • Författare: Rabeb Lassoued, Samia Motri
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9786202537018
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 52
  • Utgivningsdatum: 2020-07-20
  • Förlag: Editions Universitaires Europeennes