bokomslag Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Keith Steinkraus Keith Steinkraus

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 796 sidor
  • 1995
This work offers comprehensive, authoritative coverage of current information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This edition provides both new and expanded data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.;College or university bookstores may order five or more copies at a special student price which is available on request from Marcel Dekker, Inc.
  • Författare: Keith Steinkraus, Keith Steinkraus
  • Format: Hardback
  • ISBN: 9780824793524
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 796
  • Utgivningsdatum: 1995-11-14
  • Förlag: Taylor & Francis Inc