bokomslag Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn
Familj

Gravidstyrka : säker träning för dig som väntar barn

Karin Bülow Orrje Courtney Landin

Inbunden

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 231 sidor
  • 2020
Gravidstyrka är en heltäckande träningsguide för dig som väntar barn. Den hjälper dig att förstå och lita på din kropp och på ett säkert sätt bygga styrka under hela graviditeten i synnerhet i magen och bäckenbotten och är ett stöd hela vägen fram till förlossning. Alla övningar kan utföras i hemmiljö, utifrån dina egna förutsättningar och helt i din egen takt.

Expertis och erfarenhet
Courtney Landin, personlig tränare och expert på gravid- och mammaträning, har skräddarsytt styrketräningspass för gravida som bidrar till en både fysisk och mental styrka och förberedelse inför själva förlossningen. Bokens många övningar, tydligt illustrerade i både text och bild, genomförs av tv-journalisten Karin Bülow Orrje. Hon delar också med sig av sin personliga erfarenhet av att trots förlamande förlossningsrädsla ha fött två barn inom loppet av tolv månader, och vad gravidträningen inneburit för henne såväl fysiskt som psykiskt.

Courtneys gedigna expertis i kombination med Karins speciella erfarenhet skapar vid sidan av effektiva övningar som alla gravida har glädje av också en starkt engagerande story.

Även gravida kan tryggt träna hårt
Gravidstyrka utgår från ett holistiskt tänk och har en alldeles särskild fokus på coreträning under graviditet. Genom att jobba med andningsteknik och träna magmuskulaturen på rätt sätt visar Courtney Landin att även gravida kvinnor kan känna sig fullt trygga med att träna regelbundet och må bra av det. Hon fokuserar även på förlossningsförberedande moment med intervallträning som efterliknar kroppens sätt att jobba under en förlossning.

Om författarna
Karin Bülow Orrje är nyhetsankare, journalist och mamma till två tätt födda barn. Med hjälp av träning lyckades hon både stärka sin kropp och dämpa ångest-känslorna inför att på nytt föda efter en första dramatisk förlossning. Courtney Landin är också mamma, liksom personlig tränare med en bakgrund som olympier i det amerikanska landslaget i rodel. Hon driver två gym i Stockholm, håller träningsklasser och PT-pass för gravida och föreläser regelbundet.


  • Författare: Karin Bülow Orrje, Courtney Landin
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789188699350
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 231
  • Utgivningsdatum: 2020-08-29
  • Förlag: Pug Förlag