bokomslag Golf spelas inte med perfektion ; Bekymmersfri puttning
Sport & fritid

Golf spelas inte med perfektion ; Bekymmersfri puttning

Bob Rotella

Danskband/flex

169:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-3 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 416 sidor
  • 2020
Golf spelas inte med perfektion och Bekymmersfri puttning är de första svenska översättningarna av Dr. Bob Rotellas böcker. Här kommer de i en samlingsvolym med båda titlarna i en bok.

Golf är en mental utmaning. Hur mycket av spelet som är fysiskt eller mentalt kan kanske inte bestämmas exakt, men ju bättre en spelare är, desto mer vikt läggs vid den mentala delen. Det är inget konstigt. En nybörjare som har mycket liten kontroll på sin sving kan inte förväntas förstå att kanske så mycket som 80 eller 90% är mentalt. Bland proffsen däremot kan alla slå högkvalitativa slag, och där utgör den mentala biten åtminstone 90% av skillnaden mellan vinnare och förlorare.

Oavsett spelarens förmåga är det enkelt att konstatera att scorerna alltid kommer att vara lägre om spelaren tänker bra.

I denna bok fås chansen att lära sig av den bäste om hur man tar sig an den mentala utmaningen att spela golf. Dr. Bob Rotella har sedan 1984 arbetat tillsammans med professionella golfspelare på absolut högsta nivå. Hans spelare har vunnit 82 majors och fler än 300 segrar på PGA-, LPGA- och seniortouren. Av Golf World har han utsetts till "Gudfadern av idrottspsykologi för golf".

Hans tankar och idéer bygger på sunt förnuft och de är lätta att ta till sig och förstå. Utmaningen ligger i att hålla sig till dem.

Golf spelas inte med perfektion är hans första bok, en riktig klassiker och världens mest sålda bok inom idrottpsykologi. Du får nycklarna till att hantera den mentala utmaningen att spela golf och se hur pass bra golfspelare du kan bli. Du lär dig att lägga förväntningarna på ett reslutat åt sidan och att istället lugnt acceptera det som händer dig på banan och på din väg mot dina drömmars mål.

Bekymmersfri puttning hjälper dig att hantera det som spelet handlar om på riktigt: att få bollen i hål. Du lär dig att putta för att sänka varje putt, inte putta för att bara få den nära eller undvika en treputt. Du kommer att få ett härligt övertag gentemot dina konkurrenter och du kommer att älska att putta.

Padraig Harrington , trefaldig majorvinnare och Europas Ryder Cup-kapten 2020, om Dr. Rotella: "You can't imagine the buzz I got out of 'Golf is not a game of perfect' when I read it for the first time. I had never hit the golf ball as well as after reading his book. I got so excited about it. I then went and worked with him in Virginia where he lives." (www.independent.ie)

Rory McIlroy , 4 majorvinster och världsetta, började arbeta med Dr. Rotella som 20-åring och vid 22 års ålder var han den yngste spelaren någonsin att ha vunnit 10 miljoner Euro i prispengar på Europatouren, om att börja arbeta med Dr. Rotella: "I've read all his books over the years and find what he says really interesting and appealing. I think this could make a couple of shots difference in tournaments and hopefully turn my top-threes and top-fives into wins." (www.irishtimes.com)
  • Författare: Bob Rotella
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789151958026
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 416
  • Utgivningsdatum: 2020-07-30
  • Översättare: Niklas Rehnström
  • Förlag: FIJA Förlag